Препарати Prouve

Показване на 1–16 от 29 резултата

Препарати Prouvé – за чист дом с ухание на френски парфюм!

В напрегнатия и непрекъснато променящ се свят, единственото сигурно нещо е нашият дом. Домът е мястото, където можем да бъдем себе си, да се отърсим от грижите и поне за малко да забравим за всичко наоколо. Ето защо е важно да инвестираме в него и да се грижим да ни служи вярно.

Prouvé  разбира колко е важно за всеки от нас да се чувства добре в своя дом и ни помага в неговата поддръжка и грижа. И защото дизайнерите на бранда разбират колко досадно може да бъде ежедневното почистване с препарати, ни мотивират и вдъхновяват с божествени френски аромати, елегантни и стилни опаковки и усещане за лукс и френски шик. Но не свързвайте това с високи цени, защото продуктите им са достъпни за всяко семейство.

Препарати на Prouve за идеално чиста кухня

Трапезата е мястото, където всички обичаме да се събираме и да споделяме преживяванията си през изминалия ден. Правим това, докато споделяме и вкусната си вечеря. За да стигнем до този момент обаче, ние сме използвали безкрайно много пъти мивката, готварската печка, скарата и сме изцапали не малко готварски съдове. Ако не разполагаме с верни помощници, всичко това може да звучи и изглежда доста депресиращо.

Prouve знае това и ни насърчава да се грижим за кухнята бързо, лесно и приятно. Всеки препарат на бранда е безопасен за употреба, щадящ ръцете ви и ефективно действащ. Ще се изненадате и от добрата им цена.

Не се примирявайте с неприятната миризма, която сякаш се пропива в ръцете ви след рязане на лук, чесън или риба. Използвайте неутрализираща миризмата пяна, която ще ви освободи незабавно от неприятните усещания.

А ако се налага да приготвите вкусна вечеря за повече хора, се запасете със спрей за измиване и грижа на кухненските повърхности на Пруве. С него бързо и лесно ще възвърнете първоначалния вид на кухненския плот и красивите ви шкафове, които са опасно близо до готварската печка, на която се вихрите с часове.

Prouvé препарати за блестяща и ухаеща невероятно баня

След тежкия напрегнат ден, няма нищо по-приятно от релаксираща баня или енергизиращ душ. Но как се чувстваме, когато се огледаме наоколо и погледът ни се спре на пожълтялата мивка, почернелите плочки и замацаното огледало? Със сигурност не е приятно.

Но какво да правим с един почивен ден? Най-доброто решение е да се доверим на препарати Prouve за поддръжка на банята. Защо? Защото действат ефективно и бързо, ухаят прекрасно и създават невидим филм върху повърхностите, така че да ги предпазят от бързо замърсяване.

Решете всеки проблем в банята с препарат на Prouve, без да помрачавате настроението си. Напротив – ароматите на Пруве ви мотивират да погледнете на иначе досадното почистване като на луксозно преживяване.

Ароматно и чисто пране

Запазете цветовете на дрехите си и помогнете на бялото да остане бяло с помощта на препарат за бели тъкани Prouve. Обичате да спортувате? Това е чудесно, а още по-страхотно е скъпите ви спортни дрехи да запазят вида си от първия момент на обличане.

За целта можете да използвате течност за пране на спортно облекло на Prouve. Червеният цвят е вашият избор за новия сезон? Наистина страхотен избор! За да бъде страхотен обаче дълго време, се запасете с гел за пране на цветни тъкани на Пруве.

Prouvé може да бъде вашата тайна за чист и пленително ухаещ дом. Но не я пазете само за себе си, споделете я и с приятелки – те ще ви бъдат благодарни за това.